0. klasse på Vestre Skole

Værdighedsproducerende undervisning

I  foråret 2018 har Vestre Skole udviklet og gennemført undervisning, hvor eleverne på alle klassetrin har fokus på faglige og sociale kompetencer på en gang. Vi kalder det værdighedsproducerende undervisning.

Fundamentet for klassernes trivsel bygges af faglige aktiviteter, som foregår i samspil med klassekammeraterne.
Se de to film, som blandt meget andet, kom ud af vores projekt:

Projektet var støttet af Undervisningsministeriet.  Vi har gjort os mange gode erfaringer, så vi fortsætter kommende skoleår.

Læringsmakkere

Følg os på Facebook

• Jesper Thygesen den 02-11-2018
    Vi støtter Odense kommunes initiativ, "Sund digital familie”. Derfor vil vi opfordre dig til at tilmelde din familie dilemmarejsen.dk.
    I får hjælp til at tage snakken om din teenagers liv på nettet. Emnerne er mobning hacking og billeddeling. 80 procent af de forældre der har testkørt dilemmarejsen siger, at de efterfølgende taler om noget nyt, når de taler om de unges online liv.
    I kan tilmelde jer her – det er gratis: https://dilemmarejsen.dk/ eller læse mere om initiativet her: Odense.dk/sundDigitalFamilie
  • Jesper Thygesen den 30-10-2018

NYHEDSBREV - NOVEMBER 2018
    Vi er på Vestre Skole optaget af at flytte noget ind i elevernes horisont.
    Læs hele nyhedsbrevet her